Fjordglimt Misjonssenter og leirsted ønsker velkommen

Fjordglimt Misjonssenter ønsker menigheter velkommen til samarbeid.

Fjordglimt Misjonssenter ønsker menigheter velkommen til samarbeid.

Fjordglimt har nært og godt samarbeid med ulike menigheter, men vi tar gjerne imot flere. Erfaringsmessig blir helgene i sommerhalvåret fort opptatt, men vi har god kapasitet på virkedagene. Vi kan legge til rette for mange ulike typer arrangement, og dere kan selv bestemme om dere ønsker full pensjon, enkeltmåltider, eller om dere vil greie dere selv med hensyn til matservering.

Her er store uteområder med mulighet for mange slags aktiviteter. Her er fotballmål, volleyballnett, sandkasse og huskestativ. Vi kan låne ut hoppeslott, leker og kanoer. Her er også grillhytte.
Det er ca. 10 min å gå til egnet badeplass. Den merkede kyststien går like forbi Fjordglimt. Den går gjennom vakkert og variert terreng langs Bamblekysten. Her er gang‐ og sykkelsti for de som foretrekker asfalt.


Inne er det møtesal med 100 stoler og fastmontert projektor i taket. Møtesalen er åpen inn mot Peisestua, så her kan bli plass til mange flere. Vi har også konferansebord til Møtesalen for bruk ved seminarer o.l.

Fjordglimt har stort og moderne kjøkken med dampovn og kjølerom, og spisesal med plass til 50.
Her er også en stor, innglasset veranda med terrassevarmere. Plass til ca. 50, og her kan det foregå både bespisning om mange slags aktiviteter.

Eksempler på hva Fjordglimt kan tilby:

Konfirmant‐ og barneleirer:

Vi har gode lokaler for samlinger og innkvartering, og vi har flotte uteområder. Forpleining etter ønske, alt fra full kost med alle måltider inkludert, til enkeltmåltider. God mat.

Vi har NMSU i ryggen som ønsker å samarbeide med menigheter om leir, utveksling og trosopplæring. NMSU har ressurser med hensyn til opplegg og program, og kan også delta med ansattsressurser ut ifra kapasitet.

Vi kan tilby engasjerende og aktuelle misjonstimer der vi setter fokus på kirkens misjonsoppdrag, som regel med «levende» misjonærer.

Senioropphold:

Gode lokaler, gode madrasser og god mat. Vi kan tilby oppreide senger om det er ønskelig, og aktivitetsmulighetene er mange. Det er tilgang for rullestoler i alle samlingsrom og internatrom.

Teambuilding og seminarer:

Mange aktivitetsmuligheter for gode felles‐opplevelser. I møtesalen kan det se􀀮es inn konferansebord. Griller og kanoer til utlån. Hva med å tenne opp bål ute når mørket faller på? Her er egen bålplass. I peisestua er det behagelige stoler for avslapning.

Ferier:

Hytter i ulik størrelse til utleie for kortere eller lenger opphold. God plass til campingvogner, bobiler eller telt. Fine tur‐ og aktivitetsmuligheter langs kysten.

På Internatet er det 13 gjesterom med 4 eller 5 senger på hvert. Rommene har enkel standard med håndvask. Det er dusjer og HC toalett i egen avdeling, men ikke på hvert rom.

Campinghytter i ulik størrelse: Disse har enkel standard. Kokemuligheter med minikjøkken. Innlagt vann og strøm, men uten dusj og toaletter. Eget sanitærbygg like ved.

Oppstillingsplasser med strømtilkobling for campingvogner og bobiler. Tømmekum for toaletter fra campingvogner og bobiler.

Ladestasjon for elbiler.

God plass til mange telt.

Flytebrygge.

——————————————————

Lenke til priser her.

Ta kontakt for aktuelle pristilbud.

Vi tilrettelegger etter behov.

Kontaktperson: Lisbeth Barlaup-Åsnes

Tel: 926 39 437

e‐post: lisbeth.barlaup@nms.no

Du har kanskje også lyst til å lese...