Leirprogram for Fjordglimt

 

Leirprogram for Fjordglimt er klart, og det blir et aktivt 2017 med mye moro. Fjordglimt kan tilby meget bra beliggenhet med sjøen som nærmeste nabo. Kanskje det er for tidlig å bade i mai, men da kan man heller ta en kosetur på sjøen med kano.

Det starter med ledertreningssamling tidlig i mai og går slag i slag utover hele sommeren. I juni er den mest travle tiden og man arrangerer hele 3 leirer som går sammenhengende fra 16. til 26. juni. Disse dagene er det knyttet store forventninger til, og man håper mange nye og gamle gjester melder seg på.

Familiecamp får avslutte leiraktivitetene i juli og da tar mange med seg campingvogner. Her blir det noe for enhver, både for store og små. Uteaktiviteter er i sentrum og selvfølgelig leirkos på kveldstid.

  1. – 07. mai: Ledertreningssamling fra 8. klasse og oppover.
  2. – 18. juni: Minileir m/følge – 3 – 7 år (foreldre, besteforeldre, tanter, onkler er med)
  3. – 21. juni: Agentleir – 2. – 4. kl
  4. – 26. juni: Tweensleir –  5. -7. klasse

4. – 09. juli: FamilieCamp – for hele familien.

Fjordglimt har 6 hytter, stor og fin campingplass i tillegg til moderne servicebygg for hytte og campinggjester. Møtesalen har plass til 60, spisesal og peisestue 50 og internatet har plass til 49 fordelt på 13 rom. Det kan bli folksomt på Fjordglimt i sommer!

Du har kanskje også lyst til å lese...